Rudel Obreja Biografie

Rudel Obreja Biografie
Rudel Obreja Biografie

Rudel Obreja Biografie /\ Känd som Rudel Obreja, den rumänske boxaren föddes den 6 augusti 1965 i Galaţi. Lär dig det senaste om Rudel Obrejas biografi, längd, vikt, ålder, relationer, familjeliv och yrke. Ta reda på hur mycket pengar han har och hur han spenderar dem. Ta reda på hur han samlat på sig det mesta av sin rikedom efter åldern

att du är 55 år eller äldre? Dimensioner av Rudel Obreja Rudel Obreja är 56 år gammal, men hans längd är okänd för närvarande. Så snart vi har den senaste informationen kommer vi att lägga till den i vår beskrivning av Rudel Obreja. Vilken fru har Rudel Obreja? Han har en fru som heter Antoanela.

Obreja (d.?, d.?, d.?, d.? Rudel Obrejas rikedom Mellan 2020 och 2021 har hans rikedom skjutit i höjden. Exakt hur mycket är den 56-åriga Rudel Obreja värd idag? Rudel Obreja förlitar sig mycket på sin karriär som boxare för sitt ekonomiska stöd.Hans härkomst är rumänsk Rudel Obrejas förmögenhet har beräknats grovt.

Kontanter, lön, inkomster och ägodelar. Från 2004 till 2012 var han ordförande för det rumänska boxningsförbundet som dess president. Efter valet till AIBAs vicepresident 2007, tjänstgjorde han som sportens tekniska chef under olympiska sommarspelen 2008 i Peking. [3] Vad är Rudel Obrejas ålder, födelsedag och nettoförmögenhet?

Kroppsmått, 2021-22 Wikidata och fakta! Hur gammal är Rudel Obreja? får reda på i den här artikeln. Vem träffar Rudel Obreja för tillfället och hur rik är Rudel Obreja? Den berömda rumänska boxaren Rudel Obreja föddes den 6 augusti 1965. Rudel Obrejas stjärntecken, som förutspåtts av astrologer

är Leo. Den tidigare boxaren och nuvarande affärsmannen Rudel Obreja föddes i Rumänien den 6 augusti 1965. Han var en tävlande i welterviktsdivisionen vid olympiska sommarspelen 1984. Från 2004 till 2012 var han ordförande för det rumänska boxningsförbundet som dess president. Medlem av AIBA sedan starten 1985, valdes han till vicepresident 2007 och innehade posten som Chief

READ ALSO  Gabi Jugaru Biografie

De olympiska sommarspelen 2008 i Peking behövde en teknisk officer för amatörboxning. Kultur, tro och ideologi Många människor är nyfikna på Rudel Obrejas ras, nationella och förfäders bakgrund. Låt oss ta en titt på det! Det har fastställts genom offentliga källor som Internet Movie Database och Wikipedia att Rudel Obreja inte är av indiansk härkomst.

Känd. I det här stycket kommer vi att spegla Rudel Obrejas senaste religiösa och politiska inställning. Efter några dagar, vänligen besök artikeln igen. När det kommer till boxare är Rudel Obreja högst upp med de rikaste och mest kända. Vi uppskattar Rudel Obrejas nettovärde till 1,5 miljoner dollar baserat på data från Wikipedia, Forbes och Business Insider.

Rudel Obreja Biografie

Miljon. Kroppsmått och en detaljerad statistiksida för Rudel Obreja kommer att finnas tillgängliga inom kort. För närvarande vet vi bara att han är 5 fot, 9 tum lång. Vi har identifierat Rudel Obrejas make som Antoanela Obreja. Rudel Obreja är för närvarande singel från och med maj 2022. Rudels relationshistoria är okänd för närvarande.

Obreja. Du kanske kan hjälpa till med att sammanställa Rudel Obrejas dejtinginformation. Knowledge Nuggets I toppskiktet av boxare när det gäller popularitet. Finns även med på elitlistan över världens mest kända rumäner. Den 6 augusti hedrar Rudel Obreja sin födelse.Wikipedia har mer information om Rudel Obreja.

En av de rikaste boxarna är Rudel Obreja. Andra listor som inkluderar Rudel Obreja är de över de rikaste rumänskfödda kändisarna och de mest kända personerna som föddes den 6 augusti. Rudel Obreja har ett nettovärde på 1,5 miljoner dollar, som vi uppskattar, baserat på data som samlats in från källor som t.ex. Forbes, IMDb, Wikipedia och andra internet- och tryckta publikationer. Före sin tid ledde han

Organisation av rumänska boxare, från 2004 till 2012. Efter valet till AIBAs vicepresident 2007, tjänstgjorde han som sportens tekniska chef under de olympiska sommarspelen 2008 i Peking. Den rumänska ex-boxaren och entreprenören Rudel Obreja. Han var en tävlande i weltervikt.

READ ALSO  Narumol Und Josef Vermögen

tävling under olympiska sommarspelen 1984. Förutom sin silvermedalj vid EM och bronsmedalj vid 1989 års amatörvärldsmästerskap, vann Obreja fyra nationella seniortitlar i boxning. Från och med 2004 var han ordförande för det rumänska boxningsförbundet.

och 2012. Efter valet till AIBAs vicepresident 2007, tjänstgjorde han som sportens tekniska chef under olympiska sommarspelen 2008 i Peking. Ta reda på mer om Rudel Obrejas familj och bakgrund genom att läsa om hans ålder, längd, biografi på Wikipedia, make och barn. Rudel Obreja är utan tvekan den mest kända och älskade medlemmen av honom

legendarisk stjärna som någonsin har levt. Upptäck Rudels nuvarande rikedom och hur han spenderade sina pengar det senaste året med hjälp av sina skattedeklarationer. Lär dig hur han gick från att vara pank vid 56 till miljonär. Hans personlighet är en av ren kärlek och vänlighet. Läs vidare för att få alla detaljer om honom. Vad vi kan säga är Rudel Obreja för närvarande en singel man.

hyrt singel & ser inte ut. Rudel Obreja är för närvarande singel. Vi forskar nu om tidigare möten och datum. Rudel Obreja är för närvarande 5’9″ lång och väger en okänd mängd. I USA bär Rudel Obreja en sko i storlek 4 och en 8. (USA). Obreja Rudel komplett

Den information som behövs för att ta kroppsmått är för närvarande inte tillgänglig. De har mörkbruna ögon och svart hår. Rudel Obreja har mörkt hår och svarta ögon. Rudel Obreja kommer att fylla 55 år år 2022. Rudel Obreja föddes den 6 augusti och är ett lejon enligt horoskop. Rudel Obreja lever fortfarande. Rudel Obrejas nuvarande ålder är 55.

Rudel Obreja Biografie