Irina Binder Biografie

Irina Binder Biografie
Irina Binder Biografie

Irina Binder Biografie /\ Den här unga rumänska författaren heter Irina Binder. Hon skrev en bok som blev en förlagssuccé och som fortfarande säljer bra år efter den första utgivningen i Rumänien. Butterflies är en roman om kärlek, bedrägeri och misstag (Editura For You, 2012).

options, en berättelse om att mogna och det knepiga spelet att balansera sitt eget sanna jag (sina böjelser, önskningar och känslor) med sitt sociala jag, har kommit som en trevlig överraskning för förlagsbranschen i vårt land. KORT BIOGRAFI OM IRINA BINDER

Irina Binder är en rumänsk författare som blev framträdande när den första boken i hennes Fluturi-serie tillbringade månader på Rumäniens bästsäljarlista.Bara att säga hennes namn med orden “Fluturi” eller “Insomnii” kommer att ge bort det faktum att hon inte är vår Bessarabian.

Ingen introduktion till Irina Binder är nödvändig. Trots trådens lågmälda karaktär och bristande koppling till modern vedettism, fortsätter dess läsekrets och följa att växa. Irina Binder besökte Chisinau på inbjudan av Nostru Clubs grundare Doina Cernavca för att ge en diskussion om hennes liv och arbete.

romaner, hennes icke-bloggande liv, hennes föräldrar, hennes åtta andliga avkommor, etc. Ärligt talat kan jag inte ens börja skriva. Jag är en utmärkt berättare. Det var därför när jag försökte skriva ut min bok “Fjärilar” fick jag beskedet att jag inte hade någon chans. Explikation? Tyvärr läser ingen den längre. Ett växande antal människor ägnar en större del av sin tid åt

mobiltelefoner, tv och köpcentrum. Sedan övervägde jag att bara lämna berättelsen på sajten, men erbjudanden från förlag började strömma in. Någon kommenterade: “Den här berättelsen är väldigt underbar, men lägg till lite sex.” För att uttrycka det enkelt sa jag nej. För ordens skull sa jag att alla ändringar av berättelsens noggrannhet inte var välkomna. Att ha anständighet utan att hitta på

undvikbara hypoteser Jag kunde inte skriva om saker som inte hände. Folk som känner mig väl kunde ha anklagat mig för överdrift om de hade läst dessa påståenden. Till en början var min plan att producera ett litet parti böcker att dela ut till familj och nära vänner. Enkelt uttryckt så gav jag inget om hundra eftersom jag inte hade något att göra.

skickas iväg med dem Vem skulle riskera att köpa en bok av en oupptäckt författare? Men efter att ha väntat ett tag fick jag ett telefonsamtal från förlaget FOR YOU (det enda tryckeriet som gick med på att ge ut boken utan att inkludera sex) med kommentaren: “Vems idé var det att jag skulle nå ut till dig? Jag har slut på utrymme i min bokhylla.

READ ALSO  Lloyd Austin Größe

förvaring!…” Jag började min karriär som en riktig översittare och offentlig personlighet vid den tidpunkten. Boken “Fjärilar” skrevs under de mörkaste omständigheterna. Jag var mitt uppe i renoveringen när jag hörde bildörren öppnas och gick ut med ett kex i ena handen, min bärbara dator på golvet och en hög med journaler vid mina fötter. Men efter att boken kom ut,

Som väntat tog den till toppen av bästsäljarlistorna, inte bara på hemmaplan utan globalt, under de senaste 30 åren. Den erbjöds också till försäljning i USA, Italien och Storbritannien. Jag vägrar acceptera att jag har förtjänat detta. Ärligt talat hoppades jag slippa en tredje delbetalning. Du vet hur historien slutar. Jag försökte hitta tröst, men jag kunde inte. Inget av ovanstående,

läkare, bageri eller naturvandring. När ska du skriva bok tre? var frågan jag hela tiden snubblade in i. Det tog ett tag, men jag skrev det till slut och jag trodde att jag hade ett bra slut…men uppenbarligen inte. Det globala samhället är också ivrigt efter en uppföljning. Även efter nummer fyra kommer han att kräva ytterligare fyra. “Ens granne främling

Irina Binder Biografie

mig” är boken jag skriver på nu och du kommer att uppskatta den mycket. Det är en gripande berättelse om tre vänner som sträcker sig över decennier och vars berättelser är vilda men autentiska. Allt som har förändrats är namnen. En bok du läser i rask, uppmärksam takt. Som ett resultat av människors inneboende fördomar kommer den här boken också att skapa en konflikt.

dyker upp. Det är inte så att jag är full av mig själv eller så. Det tillskrevs mig dock efter att jag tackat nej till en inbjudan att medverka i ett rumänskt pratprogram där jag skulle diskutera någon annans liv. Att gå på talkshower och babbla dravel är respektlöst mot mina läsare. Jag ska bara prata om saker som intresserar mig. Det finns många andra förtjänta personer som inte har gjort det

ha din position förhöjd. Simona Halep är en flitig arbetare och fungerar som ett exempel. En perfekt man, det är jag inte. Jag är inte heller perfekt. Jag försöker inte ens övertyga dig. Men jag är lyhörd, så jag insåg att min diskretion och motvilja att följa normen är berättigad. För att uttrycka det enkelt vill jag vara din och din ensam i denna korrespondens. Pappa var den

man höll hög aktning samtidigt som han fick mycket kritik. Han överös mig med tillgivenhet som barn och fick mig alltid att känna mig som mitten av hans universum. Ända sedan jag var en liten flicka har han använt sina manipulativa färdigheter för att få mig att överge mina planer utan till och med att inse det. Detta har varit särskilt effektivt när jag har velat göra något riskabelt, som att börja röka.

READ ALSO  Nazan Eckes Vermögen

motsvarar “I’m killing you” Även om han aldrig störde min uppväxt eller min förmåga att vara barn, slutade han heller aldrig hålla ett öga på mig på långt håll. Jag var en besvär från det att jag föddes, när han var nästan 50 år gammal. Till vilket syfte? Varför? För jag har redan gjort för mycket, som att stjäla hästarna. Följande morgon, ett stort antal zigenare beväpnade med yxor och

min fars hus var omgivet av arga folkhop som viftade med höggafflar. Min pappa matade zigenarna i ungefär tre dagar i sträck, och ett fantastiskt band blomstrade som ett resultat. Men jag har aldrig slutat mena att tacka honom. Jag minns att jag var ledsen för honom och ville vara den person som fick honom att må bättre när jag var ung. Kan någon berätta för mig om den kända författaren Irina Binder har en

make, eller vill hon helt enkelt inte dela denna information just nu? Fans av hans arbete, särskilt “Fjärilar”, “Främling nära mig” och “Insomnii,” är ivriga att utöka sina kunskaper. Författaren skriver om romantiska relationer i sina böcker på ett fräscht och originellt sätt. Publiceringen av hennes verk gav henne ett betydande uppsving

växte till att bli en av de mest framgångsrika författarna någonsin. Med sin make – En berättelse som delas på hennes blogg, kanske? Irina Binder är ganska hemlighetsfull och vill inte prata om sitt personliga liv. Det finns dock ett inlägg på Irina Binders blogg med titeln “Ja, han är yngre än jag!” som motsäger detta. Vi faller i den ordning hon har planerat.

ta reda på att hon inte är avskräckt av din åldersskillnad. Hon uppmuntrar alla kvinnor att erkänna sitt eget värde och sluta sätta sina behov under resten av världens. Omvänt hävdar Irina att tidningarna inte är det som betyder något i ett romantiskt partnerskap.

det viktigaste är känslorna de delar med varandra. Författaren hävdar att de som tycker att det är hemskt när två personer i olika åldrar träffas har fastnat i en “provinsialism”-mentalitet. Författaren betonar att alla borde bli av med sina fördomar och att sådana attityder inte har någon plats i romantiska relationer. Ändå i hans omfattande Vi kan inte anta att hon dejtar en yngre man, trots författarens antydningar om deras åldersskillnad i några få ord.

Irina Binder Biografie